Vijf jaar Fietsmaatjes Almere

In 2019 werd Stichting Fietsmaatjes Almere opgericht. Vanaf dat moment volgt een gestage groei tot 10 fietsen, 150 vrijwilligers en 150 gasten op dit moment. In 2023 werd er in iets meer dan 2000 fietstochtjes ruim 40.000 kilometer gefietst.
Die groei is alleen mogelijk geweest door een fantastische samenwerking met Almeerse burgers en organisaties. Niet in het minst door een bijzondere groep mensen die op vrijwillige basis de organisatie vanaf het begin vorm en structuur hebben gegeven: vrijwilligers om te fietsen, coördinatoren, fietswachten en bestuursleden. Lijkt het u ook leuk om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers voor diverse functies! Klik HIER voor meer info!
Deze steun blijft ook nodig wil Fietsmaatjes Almere de komende jaren blijven groeien om nog meer Almeerders die wel willen fietsen maar dat niet meer zelfstandig kunnen, een fietsmaatje aan te bieden waarmee op de duofiets prachtige tochtjes gemaakt kunnen worden. Ook u kunt ons steunen! Klik HIER voor meer info!
Voor ons ligt een prachtig jubileumjaar dat we samen met gasten en vrijwilligers gaan vieren op zaterdag 22 juni as.
De viering van het jubileum van Fietsmaatjes Almere vindt plaats in:
Buurtcentrum De Draaikolk,
Lekstraat 2
1316 EE Almere

Programma Jubileum dag 22 juni 2024

10:30 uur

Officiële opening door wethouder Maaike Veeningen en voorzitter Bert Groot Roessink
Aansluitend geeft wethouder Maaike Veeningen het startschot voor de Jubileum Fietstocht vanuit de Draaikolk.
Laatste aankomst fietstocht: 15:00 uur

Meer informatie over deze fietstocht vind u hier
 
15:15 uur

Inloop voor het Jubileumfeest in de Draaikolk voor onze vrijwilligers en gasten. Vanaf 15:30 uur zorgt Het Danspaleis voor een gezellige middag!
In verband met de catering (drankjes en borrelhapjes) verzoeken wij u vriendelijk zich vòòr 17 juni voor dit feest aan te melden via info@fietsmaatjesalmere.nl , of via ons contactformulier dat u HIER kunt vinden.
17:30 uur

Afsluiting Jubileum in de Draaikolk.