Gasten

Lijkt het u heerlijk om nog eens een fietstochtje te maken in de omgeving? 
Maar kunt u door omstandigheden, zoals uw ouderdom, ziekte of beperking  niet (meer) fietsen?. 
Dan is Fietsmaatjes Almere wellicht de oplossing voor u.
Als onze gast kunt u, samen met een vrijwilliger, gaan fietsen op onze duofiets met trapondersteuning. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. U mag zeggen waar u graag heen wilt of uw fietsmaatje doet een voorstel. De tocht duurt ca. 1 – 3 uur, afhankelijk van uw mogelijkheden. De vrijwilliger stuurt en trapt en kunt u als gast, in uw eigen tempo meetrappen (dit hoeft niet). De duofietsen zijn stabiel en veilig voor iedereen.
Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een fietstochtje te maken in de omgeving. Om nog eens de polder in te rijden, naar één van de vele mooie Almeerse parken te gaan of gewoon samen naar een kop koffie op een terras te fietsen. Wat denkt u van een fietstochtje met iemand die met u meefietst, samen op een duofiets! Bij ons bent u, als deelnemer te gast. Respect en zorg voor u als gast staat bij ons voorop.
Hoe werkt het?
Meldt u aan als gast en via onderstaand reactieformulier en ervaar net als onze andere gasten hoe fijn het weer kan zijn om lekker te fietsen. Zodra wij uw reactie hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Er wordt aan u gevraagd een inschrijfformulier in te vullen. Naast uw naw-gegevens stellen we vragen over uw voorkeur op welke dagen en tijdstip u zou kunnen fietsen. Ook vragen we naar u waar onze vrijwilligers rekening mee moeten houden met betrekking tot uw conditie en gezondheid.
De coördinator neemt na ontvangst van dit formulier contact met u op en zorgt voor een goede match tussen de fietsmaatjes (vrijwilligers en gasten).
Zó kunt u echte maatjes worden!
U kunt altijd vrijblijvend een proefrit maken!

Stap 1
Vul het reactieformulier in
en  geef aan dat u interesse heeft als deelnemer.

 

 

Stap 2
Onze coördinator bespreekt met u de mogelijkheden en uw wensen na aanleiding van het inschrijfformulier.

 

 

Stap 3
U wordt gekoppeld als deelnemer aan een van onze vrijwilligers.

 

 

Stap 4
U gaat er lekker samen op uit als fietsmaatjes. Lekker fietsen!.