Gasten

Lijkt het u heerlijk om nog eens een fietstochtje te maken in de omgeving? 
Maar kunt u door omstandigheden, zoals uw ouderdom, ziekte of beperking  niet (meer) fietsen?. 
Dan is Fietsmaatjes Almere wellicht de oplossing voor u.
Bij ons bent u, als deelnemer te gast.
Respect en zorg voor u als gast staat bij ons voorop. Als onze gast kunt u, samen met een vrijwilliger (bij ons ‘fietsmaatje’ genoemd), gaan fietsen op één van onze DUO fietsen met trapondersteuning. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. U mag zeggen waar u graag heen wilt of uw fietsmaatje doet een voorstel. De tocht duurt ca. 1 – 3 uur, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. De vrijwilliger stuurt en trapt en u kunt als gast, in uw eigen tempo meetrappen (dit hoeft niet). De DUO fietsen zijn stabiel en veilig voor iedereen.
Lijkt het u heerlijk om nog eens een fietstochtje te maken in de omgeving? Er op een mooie zonnige dag eens op uit te trekken en de polder in te rijden, naar één van de vele mooie Almeerse parken te gaan of gewoon samen naar een terras te fietsen voor een kop koffie of thee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Hoe werkt het?
Meldt u aan als gast met behulp van onderstaand reactieformulier. Zodra wij uw ingevuld reactieformulier hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Er wordt aan u gevraagd een inschrijfformulier in te vullen. Naast uw NAW-gegevens stellen we vragen over uw voorkeur op welke dagen en tijdstip u zou kunnen fietsen. Ook vragen we aan u waar onze vrijwilligers rekening mee moeten houden met betrekking tot uw conditie en gezondheid.

De coördinator van Fietsmaatje neemt na ontvangst van dit formulier contact met u op, bespreekt met u hoe alles in zijn werk gaat, zorgt voor een goede match tussen u en één van onze vrijwilligers én dat uw wensen bekend zijn bij de vrijwilliger die met u gaat fietsen. We vragen van de gast een bijdrage van €4,- per rit die bedoeld is om tegemoet te komen aan de kosten van het onderhoud van de DUO fietsen. Zó kunt u echte maatjes worden!
U kunt altijd vrijblijvend een proefrit maken!

Stap 1
Vul het reactieformulier in
en  geef aan dat u interesse heeft als deelnemer.

 

Stap 2
Onze coördinator bespreekt met u de mogelijkheden en uw wensen na aanleiding van het inschrijfformulier.

 

 

Stap 3
U wordt gekoppeld als deelnemer aan een van onze vrijwilligers.

 

 

Stap 4
U gaat er lekker samen op uit als fietsmaatjes. Lekker fietsen!.